Companie - galerie foto

 

   In ultima vreme, tot mai multi conducatori au ales sa dezvolte imaginea companiei lor, astfel incat sa ajunga din urma stadiul de dezvoltare atins si sa corespunda exigentelor personale, ale clientilor, partenerilor cat si sa faca fata concurentei.
    In zona ALESD, Inca segmentul dedicat advertisingului este la inceput, insa tendinta este de crestere, iar preocuparile noastre sunt de a contribui la aceasta crestere, pentru a ajunge din urma atat nivelul regional din tara cat si pe cel al vecinilor nostri.
   “- Paragonex este un deschizator de drum in zona !”
    Dupa stadiul de pionierat din zona, Paragonex lanseaza o invitatie spre a impartasi valorile si aspiratiile marketingului, si se recomanda ca liant al relatiei dintre producator - consumator - mediu.
    Nascută ca rod al voinţei unui grup de tineri specialişti români, pregatiti si experimentati, care şi-au dovedit profesionalismul activând in trecut în diverse companii şi instituţii cu renume, Paragonex este in contact permanent cu mediile de afaceri pe de o parte, respectiv cu informatie, si autoritati pe de alta parte.
    Ne-am fixat ca target promovare si deschidere zonala alaturi de sustinerea societatilor spre a face fata exigentelor pietei.
    Paragonex este un integrator de servicii si produse pt companii, avand specializate compartimente de :

   Avem convingerea ca eforturile noastre, alaturi de alte companii partenere vor contribui la dezvoltarea si consolidarea mediului de afaceri si a economiei zonale.